ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έργα ύψους 38 εκ. ευρώ το 2018

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έργα ύψους 38 εκ. ευρώ το 2018

Ο συντονισμός με σκοπό την υλοποίηση υποδομών και την απορρόφηση των διαθεσίμων κονδυλίων, μπαίνει στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την νέα χρονιά.

Ο προγραμματισμός αφορά έργα ύψους 38.000.000 ευρώ, που είτε υλοποιούνται, είτε δημοπρατούνται, όπως επίσης και επτά έργα που εντάχθηκαν πρόσφατα στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και στο ΕΣΠΑ, συνολικού προϋπολογισμού 49.000.000 ευρώ.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τους αντιπεριφερειάρχες, αλλά και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής, τέθηκαν οι προτεραιότητες ήδη δρομολογημένων δράσεων, που αφορούν την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, έμφαση θα δοθεί στα έργα ΕΣΠΑ, στις βιώσιμες αστικές αναπλάσεις, στις ολοκληρωμένες χωρικές επεμβάσεις, στη στήριξη των μικρομεσαίων και στην υλοποίηση του κοινωνικού προγράμματος.

Παράλληλα, προσδιορίστηκαν οι νέοι τομείς στους οποίους θα στραφεί η Περιφέρεια.

Στις προτεραιότητες βρίσκονται ο ενεργειακός τομέας, η ψηφιακή πολιτική, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης και ο τουρισμός.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «είμαστε στην αρχή μιας κρίσιμης χρονιάς, στη διάρκεια της οποίας οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα ελκυστικό παραγωγικό περιβάλλον για τη Δυτική Ελλάδα. Έχουμε διαμορφώσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, έχουμε διεκδικήσει και εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση, επομένως είναι ώρα να τρέξουμε την υλοποίησή των έργων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.