ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανεπιθύμητα τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» στη Χίο (βίντεο)

Ανεπιθύμητα τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» στη Χίο (βίντεο)

Ως «ανεπιθύμητα» χαρακτηρίστηκαν τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής», τα οποία επισκέπτονται τη Χίο συμμετέχοντας σε εκδήλωση για το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, μετά από ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο του νησιού.

«Η παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης αποτελεί ύψιστη πρόκληση στα δημοκρατικά ήθη του νησιού και ο δήμος Χίου δεν μπορεί να μείνει απαθής. Τα υπόδικα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στη Χίο. Η Χίος της εθνικής αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία των επιγόνων του ναζισμού στον τόπο μας» αναφέρει το ψήφισμα του δήμου Χίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Χίου πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα: «To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής». Ομιλητές έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.