ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Σ. Καλαφάτης ζητά την παραίτηση του Γ. Μπουτάρη

Ο Σ. Καλαφάτης ζητά την παραίτηση του Γ. Μπουτάρη

Στην «επίθεση» εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, προχωρά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος ζητά την παραίτηση του από τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ», ο κ. Καλαφάτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, με αφορμή τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, αλλά και τις τελευταίες του δηλώσεις περί αλλαγής ονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Είναι ντροπή που έχουμε δήμαρχο τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είπε πως ντρέπεται που είναι Έλληνας, εμείς ντρεπόμαστε που τον έχουμε στη Θεσσαλονίκη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως «ο κ. δήμαρχος πρέπει να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη, ο Σταύρος Καλαφάτης σχολίασε: «Χθες ήταν η κορύφωση των δηλώσεών του… Όταν μια τέτοια ρητορική ασκείται από τον δήμαρχο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, μπορεί να γίνει αντικείμενο που θα χρησιμοποιηθεί από άλλους και να μην εξυπηρετεί εθνικούς σκοπούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης, δεν εξυπηρετεί τους Θεσσαλονικείς» πρόσθεσε, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του δημάρχου: «Ο κ. Μπουτάρης έχει μόνο μια υπηρεσία να προσφέρει, να υποβάλει την παραίτησή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.