ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιστολή – «φωτιά» Δούρου προς Κονιόρδου: Αφήστε μας να κάνουμε τα αντιπλημμυρικά

Επιστολή – «φωτιά» Δούρου προς Κονιόρδου: Αφήστε μας να κάνουμε τα αντιπλημμυρικά

Τον κίνδυνο να μπουν οριστικά στον «πάγο» αντιμετωπίζουν έξι σημαντικά έργα επείγοντος χαρακτήρα που έχουν ξεκινήσει να εκτελούνται στην Περιφέρεια Αττικής, λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων που έχουν προκύψει από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Τα παραπάνω απέστειλε -σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας- στις 24 Ιανουαρίου του 2018 η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προς την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί λύση μέχρι σήμερα.

Μεταξύ άλλων, πρόκειται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, κατασκευής υποδομών αποχέτευσης και αγωγών ομβρίων υδάτων, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων αγγίζει τα 187 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάποια από αυτά τα έργα έχουν σταματήσει να εκτελούνται εδώ και τέσσερα χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δημοσίου, λόγω των αποζημιώσεων που ζητούν οι ανάδοχες εταιρείες, αλλά και του κινδύνου απώλειας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από κοινοτικά προγράμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.