Π. Τατούλης: «Το βάρος της ανάπτυξης είναι στις πλάτες των Περιφερειών»

Π. Τατούλης: «Το βάρος της ανάπτυξης είναι στις πλάτες των Περιφερειών»

«Είμαστε όλοι εδώ για να βρούμε τον βηματισμό μας και να ανταποκριθούμε πάνω στα αιτήματα που έχει θέσει το συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης, το οποίο είναι ένα συνέδριο αποφάσεων, ώστε να βγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πολύ ισχυρή στο αμέσως επόμενο διάστημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην κεντρική εκδήλωση του 10ου περιφερειακού συνεδρίου για τη παραγωγική ανασυγκρότηση, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Όπως πρόσθεσε, «είναι κρίσιμο να αποκαταστήσουμε σε αυτή τη χώρα τον αμοιβαίο θεσμικό σεβασμό, για να μπορέσουμε να λέμε σε αυτή τη χώρα ότι μπορούμε να βρούμε άλλους δρόμους, για να χαράξουμε νέα πορεία».

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Κύριε πρωθυπουργέ, είναι γεγονός πως η κυβέρνηση σας έχει εξαιρετικό φόρτο εργασίας να ασχολείται με τη δημοσιονομική ισορροπία, αλλά είναι επίσης γεγονός, πως το βάρος της ανάπτυξης είναι στις πλάτες των Περιφερειών». Μάλιστα, όπως ανέφερε σ’ αυτό το σημείο, «η ιστορία έχει δείξει ότι η χώρα μας, πολλές φορές έχει βρεθεί σε περιόδους κρίσεων, αλλά πάντα είχε έναν σημαντικό παράγοντα: τις ισχυρές Περιφέρειες, με ανθρώπους που ήξεραν πώς να παλέψουν».

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε θετική την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή των περιφερειακών συνεδρίων, λέγοντας ότι «ο στόχος που έχουν είναι η ανάπτυξη του τόπου μας». Επίσης, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τόνισε ότι «σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι πολίτες απαιτούν από το πολιτικό σύστημα να βρεθεί ένα πεδίο επικοινωνίας, που θα απομονώνει τις ακραίες φωνές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.