Την αναβολή της Καταχώρησης Αριθμού Ακινήτου μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου ζητά η ΚΕΔΕ

Την αναβολή της Καταχώρησης Αριθμού Ακινήτου μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου ζητά η ΚΕΔΕ

Μερικώς επιλύεται το θέμα για την υποχρεωτική Καταχώρηση του Αριθμού Ακινήτου στη διαδικασία υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης των αγροτών, με τη διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε χθες ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Αυτό αναφέρει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), αντιπροσωπεία της οποίας συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, δήμαρχοι και εκπρόσωποι αγροτών της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, από την άμεση εφαρμογή αυτής της διάταξης προκαλούνται πολλά προβλήματα. «Μεταξύ άλλων, επηρεάζεται ένας σημαντικός αριθμός παραγωγών και τίθεται σε κίνδυνο η απόδοση ενισχύσεων και η συμμετοχή των παραγωγών σε ευρωπαϊκά προγράμματα» τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης ζήτησε να ανασταλεί η εφαρμογή αυτής της διάταξης μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου. Το θέμα θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.