«Να φύγει η έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού από την Θεσσαλονίκη» ζήτησε ο Γ.Μπουτάρης: «Να γίνει πάρκο»!

«Να φύγει η έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού από την Θεσσαλονίκη» ζήτησε ο Γ.Μπουτάρης: «Να γίνει πάρκο»!

«Tο Γ΄Σώμα Στρατού πρέπει να φύγει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο χώρος που βρίσκεται τώρα, να ενταχθεί στο masterplan που προβλέπει τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου μαζί με τη ΔΕΘ» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και το κλειδί της πόλης στους Τούρκους.

Όπως αναφέρει το thestival.gr : «Ο χώρος της έκθεσης θα είναι συνέχεια ενός μητροπολιτικού πάρκου. Η ανάπλαση θα προσδιοριστεί ουσιαστικά από τη νέα ταυτότητα που πρέπει να έχει η Έκθεση. Να εκσυγχρονιστεί δηλαδή και σε όψη και σε λειτουργία. Αυτό για το οποίο θα ζητήσουμε υποστήριξη από την Περιφέρεια είναι να ενταχθεί ο χώρος του Γ’ Σώματος Στρατού μέσα σ’ αυτό το συγκρότημα που είναι σαν μαύρη τρύπα μέσα στην καρδιά της πόλης», τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Για μένα δεν είναι πολύ σοφό να βρίσκεται μια ενεργός δύναμη, η μονάδα ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ, στην καρδιά της πόλης. Πρέπει να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης, ζούμε δύσκολες περιόδου».

Όλα αυτά βέβαια είναι συνέχεια της τουρκολαγνείας που διακατέχει αποδεδειγμένα τον Γ.Μπουτάρη ο οποίος βέβαια ποτέ δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.