ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μαρία Καμμά-Αλιφέρη: «Πρώτη φορά πρωθυπουργός πέρασε τόσο χρόνο στην Τήλου»

Μαρία Καμμά-Αλιφέρη: «Πρώτη φορά πρωθυπουργός πέρασε τόσο χρόνο στην Τήλου»

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος πρωθυπουργός κάθισε τόσες ημέρες στο νησί μας» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7, η δήμαρχος Τήλου, ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Καμμά-Αλιφέρη αναφερόμενη στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα τις ημέρες του Πάσχα.

Η δήμαρχος Τήλου τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ήθελε να μιλήσει με όλους τους κατοίκους και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που επισκέφτηκε.

Σημείωσε ότι είχαν φιλική και όχι θεσμική συζήτηση, αλλά μίλησαν για όλα τα προβλήματα του νησιού. Επισήμανε το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τη συγκοινωνία και το πλοίο της Τήλου που έκανε δρομολόγια στο παρελθόν και πως χάθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, όπως είπε η κυρία Αλιφέρη, συζήτησαν και το θέμα του γιατρού. Σύμφωνα με τη δήμαρχο, στο νησί βρίσκεται ένας φαντάρος που κάνει το αγροτικό του και πρόσθεσε ότι εξετάζονται χρηματικά κίνητρα, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από γιατρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.