Δήμαρχος Ελληνικού για ΣτΕ: «Κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν προέρχονται από τον δήμο μας»

Δήμαρχος Ελληνικού για ΣτΕ: «Κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν προέρχονται από τον δήμο μας»

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος για την προσφυγή 507 «κατοίκων» και φορέων στο ΣτΕ, προκειμένου να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό αυτοί δεν προέρχονται από την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι φερόμενοι ως “κάτοικοι και φορείς” που υπογράφουν την προσφυγή στο ΣτΕ, κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν προέρχονται από τον δήμο μας. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων και του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, αλλά και το σύνολο σχεδόν των φορέων και συλλόγων της, συμφωνεί με το επενδυτικό σχέδιο στο Ελληνικό, κάτω από τις προϋποθέσεις που έχουμε ήδη θέσει στην Ελληνική Κυβέρνηση», ανέφερε σε δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.