ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Καμίνης: «Τα Εξάρχεια κινδυνεύουν να γίνουν μία no man’s land»

Γ. Καμίνης: «Τα Εξάρχεια κινδυνεύουν να γίνουν μία no man’s land»

«Την προειδοποποίηση οτι τα Εξάρχεια κινδυνεύουν να γίνουν μία no man’s land», εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν το ανέχομαι για μία γειτονιά της πόλης μου. Μία μαύρη τρύπα μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πριν από δύο χρόνια, σε μία από τις αλλεπάλληλες επιστολές μου προς τον κ.Τόσκα, του είχα επισημάνει το θέμα που επισημαίνουν και οι κάτοικοι στην μήνυση που έχουν καταθέσει: ότι αρχίζουν και ερημώνουν τα Εξάρχεια, φεύγουν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί, φεύγουν τράπεζες και επιχειρήσεις. Όσοι παρακολουθούν την κατάσταση ξέρουν ότι υπάρχει μία όσμωση μεταξύ του κοινού με το πολιτικό έγκλημα, όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν», τόνισε ο κ. Καμίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.