ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεορτάζονται στην Θεσσαλονίκη η Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων και το… Gay Pride Parade με απόφαση του Γ.Μπουτάρη!

Συνεορτάζονται στην Θεσσαλονίκη η Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων και το… Gay Pride Parade με απόφαση του Γ.Μπουτάρη!

Σήμερα 19 Μαΐου 2018, ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης παραχώρησε την πόλη για εκδηλώσεις του 2ου Thessaloniki Gay Pride!

Eνώ λοιπόν βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου 1919), ταυτόχρονα με την εκδήλωση των Τούρκων για το «Έτος Τροίας» (!) στην Θεσσαλονίκη έχουμε και τις εκδηλώσεις της gay κοινότητας!

Η κεντρική παρέλαση – συγκέντρωση των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων γίνεται στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου θα στηθούν και τα σχετικά περίπτερα.

H προσυγκέντρωση για την Πολύχρωμη Πορεία του Σαββάτου ξεκινά στις 13.30 το μεσημέρι από το άγαλμα Βενιζέλου.

Το 2ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας μέρας με ΛΟΑΤΚΙΑ+ Party και Drag Show στη Σχολή Θετικών Επιστημών, απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Πόντιοι είναι αποφασισμένοι να στείλουν το μήνυμα τους, έτσι ή αλλιώς. Ήδη, οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι εντυπωσιακές και αποδεικνύουν πώς η φλόγα και το πάθος για την επιστροφή στην απελευθερωμένη πατρίδα, δεν σβήνει ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.