Την Τετάρτη η δίκη των τριών κατηγορούμενων για την επίθεση στο Γ. Μπουτάρη

Την Τετάρτη η δίκη των τριών κατηγορούμενων για την επίθεση στο Γ. Μπουτάρη

Την Τετάρτη θα παρουσιαστούν ξανά στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έπειτα από αίτημα αναβολής, το οποίο κατέθεσε η υπεράσπισή τους και έγινε δεκτό.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής τους.

Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, ενώ ακόμη ένας 17χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος για να οδηγηθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, για το οποίο ορίστηκε δικάσιμος.

Η δικηγόρος ενός εκ των 20χρονων συλληφθέντων είπε ότι ο πελάτης της έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. «Ήταν ένα τυχαίο γεγονός», είπε.

Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι ο νεαρός «δεν είναι οργανωμένος σε κανέναν χώρο πολιτικό ή άλλου είδους και ότι είχε κατέβει στην εκδήλωση ως Πόντιος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.