Nέα δημοσκόπηση: «Ανησυχία για τα χειρότερα» η γενική αίσθηση των πολιτών

Nέα δημοσκόπηση: «Ανησυχία για τα χειρότερα» η γενική αίσθηση των πολιτών

«Ανησυχία για τα χειρότερα» είναι η αίσθηση που κυριαρχεί μεταξύ των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha, με ποσοστό 83,1% να δίνει αυτήν την απάντηση.

Στο ερώτημα ποια λέξη απηχεί τη στάση των ερωτώμενων απέναντι στην κυβέρνηση, το 34% απαντά οργή/θυμό και το 37,7% απογοήτευση.

Σε ερώτηση για την αξιολογηση της πορείας της κυβέρνησης, αρνητικά και μάλλον αρνητικά απαντά το 83,8%.

Ερωτηθέντες πώς θα ήταν τα πράγματα με κυβέρνηση Ν.Δ., καλύτερα απαντά το 34,6%, χειρότερα το 34,4%, περίπου τα ίδια 26,1%

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, στο ερώτημα «σας ικανοποιησε η παρουσία του Πρωθυπουργού;», «όχι και μάλλον όχι» απαντά το 72%, «ναι και μάλλον ναι» το 13,2.

Στην ίδια ερώτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «όχι και μάλλον όχι» απαντά το 51,4% και «ναι και μάλλον ναι» το 31,8%.

Στο ερώτημα ποιος έχει το καλύτερο σχέδιο, το 15,2% απαντά ο Αλ. Τσίπρας και το 33,7% ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ωστόσο, το 45,9% απαντά «κανένας ιδιαίτερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα της Marc είναι πανελλαδική και διεξήχθη από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.