ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 14 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 14 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά το τι θα ψήφιζαν οι πολίτες η έρευνα δείχνει τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων, λαμβάνει δηλαδή υπόψη την πρόθεση εκείνων που δηλώνουν σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 50% να ψηφίσουν κάποιο κόμμα.

Έτσι η ΝΔ έχει ποσοστό 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί το ΚΚΕ με 10%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 9%, ο Λαϊκός Σύνδεσμος και το Ποτάμι με 8%, με 7% η Ένωση Κεντρώων, με 6% η Πλεύση Ελευθερίας, με 4% ΑΝΕΛ και ΛΑΕ. 

Τα ποσοστά αυτά προκύπτουν καθώς ορισμένοι πολίτες δηλώνουν πιθανό να ψηφίσουν περισσότερα από ένα κόμματα.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα οι πολίτες σε ποσοστό 59% δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους 6 μήνες, έναντι ποσοστού 32% που λέει “ναι” σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.