ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πανελλαδική δημοσκόπηση «Interview»: Με 11,2 προηγείται η ΝΔ έναντι των άλλων κομμάτων (φωτό)

Πανελλαδική δημοσκόπηση «Interview»: Με 11,2 προηγείται η ΝΔ έναντι των άλλων κομμάτων (φωτό)

Στην τελευταία δημοσκόπηση της Interview για το «Βεργίνα TV» η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να είναι το πρώτο κόμμα…

H αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 29,5% με το σημερινό κυβερνών κόμμα να πιάνει το 18,3%. Η συνολική διαφορά αγγίζει τις 11,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Την τρίτη θέση μοιράζονται το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή,ενώ ακολουθεί η ΔΗΣΥ.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:

ΚΚΕ 6,1%, Χ.Α. 6%, ΔΗΣΥ 5,1%, Ένωση Κεντρώων 2,7%, Ποτάμι και ΑΝΕΛ 2%, ΛΑΕ 1%.

Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 15,2% και το 66% απαντά πως αν αύριο είχαμε εκλογές θα κέρδιζε η ΝΔ.

Η αξιολόγηση των προσώπων

Πρώτη φορά αποτυπώνεται σε πανελλαδική δημοσκόπηση η γνώμη που έχουν οι πολίτες για στελέχη τόσο της κυβέρνησης, όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη, ο Πάνος Σκουρλέτης συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αρνητική αξιολόγηση με ποσοστό 70,1%. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως το 52,9% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, τον αξιολογεί αρνητικά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς συγκεντρώνει 61,8% αρνητικές αξιολογήσεις αλλά και 25% θετικές με τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος να αξιολογούν αρνητικά τον κ. Παππά κατά 48,8%.

Να επισημανθεί πως τα ποσοστά του Ευκλείδη Τσακαλώτου φτάνουν το ποσοστό του 38,8% σε θετική αξιολόγηση με τα αρνητικά να είναι στο 46,5%.

Στη ΝΔ τώρα, οι Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας και Άδωνις Γεωργιάδης συγκεντρώνουν τις περισσότερες θετικές αξιολογήσεις, όμως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει τα μεγαλύτερα αρνητικά ποσοστά ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (80,4%) και τα μεγαλύτερα θετικά ποσοστά στους ψηφοφόρους της ΝΔ (70,8%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.