Ποιος προηγείται για την αρχηγία της κεντροαριστεράς

Ποιος προηγείται για την αρχηγία της κεντροαριστεράς

Το 58% των πολιτών δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις εξελίξεις στον χώρο…

Μεγάλη είναι η διαφορά που εξακολουθεί να χωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 30,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 7,5%, η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6,5%.

Ωστόσο η μέτρηση εξετάζει και την κούρσα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Στη δημοσκόπηση φαίνεται ένα προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προηγείται των ανθυποψηφίων της στη δημοτικότητα με 56% και ακολουθούν ο Σταύρος Θεοδωράκης με 53%, ο Γ. Καμίνης με 51% ο Γ. Μανιάτης με 43% και πιο πίσω Ν. Ανδρουλάκης και Γ. Ραγκούσης με 40% και 32,5% αντίστοιχα.

Η Φώφη Γεννηματά προηγείται και ποσοτικά, καθώς στο ερώτημα «εσείς προσωπικά ποιον θα θέλατε για επικεφαλής του νέου φορέα» οι απαντήσεις έχουν ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Φ. Γεννηματά 24%
-Γ. Καμίνης 16%
-Στ. Θεοδωράκης 15%
-Γ. Ραγκούσης 8,5%
-Γ. Μανιάτης 8%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.