ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Λεβέντης: «Το Σεπτέμβριο εκλογές με λίστα»

Β.Λεβέντης: «Το Σεπτέμβριο εκλογές με λίστα»

Εκλογές πολύ σύντομα, το Σεπτέμβριο με λίστα, προέβλεψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» σε τηλεοτπικό σταθμό.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί σήμερα από τους 153, αλλά από αύριο θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών. «Θα υπάρξει Σακελλαριάδα εκ των υστέρων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. «Το DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει ήδη να πάει σε εκλογές.

«Μέχρι εδώ μπορεί και θέλει να δραπετεύσει. Θα έρθει ο Μητσοτάκης και μετά από 2 μήνες θα πέσει και αυτός», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όσον αφορά στα μέτρα, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «αυτά δεν τα προτείνουν οι ξένοι. Αυτά τα κάνει από το κεφάλι του ο Κατρούγκαλος. Δεν του είπαν οι ξένοι, κόψε το ΕΚΑΣ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της ΕΚ δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό. «Δεν τα ψηφίζω γιατί είναι ανήθικα. Σε κανένα κράτος της γης δεν υπάρχουν δύο συντάξεις. Ο Έλληνας πρέπει να παίρνει μία σύνταξη. Δεν θα πάω εγώ να ψηφίσω τις τρέλες του Κατρούγκαλου! Δεν θα το ανεχτώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.