ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη «ανοίγεται» για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του

Ο θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη «ανοίγεται» για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του

Ο θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, άφησε για λίγο τα έδρανα της Βουλής και βρέθηκε σε γνωστό καφέ της πόλης να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στον γάμο του και τον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και στη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Ο Μάριος Γεωργιάδης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να απαντώ σε θέματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή, πόσο μάλλον όταν αυτά μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τα παιδιά μου. Να θυμίσω ότι η Αναστασία είναι μαθήτρια Δημοτικού (τρίτη τάξη από τη νέα σχολική χρονιά) και ούσα κόρη δημοσίου προσώπου κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια ή συζητήσεις».

«Παρ’ όλα αυτά, η γενική μου άποψη είναι ότι δύο άνθρωποι, όταν βλέπουν ότι οι διαφορές τους είναι μεγαλύτερες από τα κοινά τους θέλω, οφείλουν για το καλό των παιδιών τους να διατηρήσουν άριστη σχέση. Τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να χωρίζουν οι δρόμοι τους, παρά να μένουν κάτω από την ίδια στέγη χωρίς ουσία», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις πρόσφατες φωτογραφίες του με τη σύντροφό του είπε πως δεν κρύβεται και θεωρεί φυσιολογικό να τον φωτογραφίζουν από τη στιγμή, που είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει ότι μπαίνοντας στην πολιτική θα πρέπει να αλλάξουν οι καθημερινές του συνήθειες. Δεν κρύβομαι και ούτε θα το κάνω ποτέ. Ως δημόσιο πλέον πρόσωπο, μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να δω φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι το αν θέλει ο άνθρωπος που είναι δίπλα μας να εκτίθεται με αυτό τον τρόπο», υποστήριξε.

Ερωτηθείς για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ο Μάριος Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως είναι χαζομπαμπάς.

«Προσπαθώ να τους προσφέρω ασφάλεια και αγάπη. Θέλω να μεγαλώσουν με αρχές και αξίες και να γίνουν καλοί άνθρωποι, που θα προσφέρουν ουσιαστικά στην κοινωνία και στην οικογένειά τους. Το αν είμαι υπέροχος πατέρας θα το κρίνουν τα ίδια μεγαλώνοντας. Οπως ξέρετε, στο τέλος κάνουμε τον… λογαριασμό! Το μόνο που έχω να πω για τα παιδιά μου είναι ότι είναι τα καλύτερα και ομορφότερα του κόσμου… Είμαι λίγο υπερβολικός μήπως; Ε, ναι, το παραδέχομαι… Είμαι χαζομπαμπάς!», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Λεβέντη, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε: Η σχέση μου με τον πρόεδρο ξεκίνησε από τα πρώτα μου παιδικά χρόνια. Όπως είπα παραπάνω, μου στάθηκε καλύτερα και από βιολογικός πατέρας. Αποδεικνύει καθημερινά το μέγεθος της αγάπης του για εμένα. Πείτε μου, αλήθεια, υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση και πιο έντονο συναίσθημα για έναν γιο, όταν μιλώντας για αυτόν ο πατέρας του δακρύζει; 

«Τι θα ήθελες να του πεις δημόσια;» με τον Μάριο Γεωργιάδη να απαντά: «Τον αγαπώ, τον στηρίζω και δεν θα τον προδώσω ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.