Σύμφωνη με την πρόταση του Ν. Φίλη να μπει η σεξουαλική αγωγή ως μάθημα στα σχολεία η Ένωση Κεντρώων

Σύμφωνη με την πρόταση του Ν. Φίλη να μπει η σεξουαλική αγωγή ως μάθημα στα σχολεία η Ένωση Κεντρώων

Απόλυτα σωστή θεωρεί την εισαγωγή στα σχολεία μαθημάτων για τη σεξουαλική ενημέρωση των νέων, η Ένωση Κεντρώων αλλά σε θέματα όπως τα θρησκευτικά και η πρωινή προσευχή θεωρεί ότι χρειάζεται η γνώμη της εκκλησίας.

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα όσα είπε ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην Βουλή των εφήβων, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει ότι «συμφωνεί απόλυτα με την εισαγωγή στα σχολεία μαθημάτων για την σεξουαλική ενημέρωση των νέων και για την εκπαίδευση τους στις νέες τεχνολογίες και την προφύλαξη τους από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Για τα θέματα όμως των Θρησκευτικών, της πρωινής προσευχής και των παρελάσεων χρειάζεται διακομματική συνεννόηση και όπως προέκυψε από την συνάντηση του κ. Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει τίποτα στα θέματα αυτά. Σημαντική είναι η γνώμη της εκκλησίας της Ελλάδας την οποία γνώμη η Ελληνική πολιτεία οφείλει να σέβεται» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.