ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λεβέντης : «Η απλή αναλογική είναι τα ιερά και τα όσια»

Λεβέντης : «Η απλή αναλογική είναι τα ιερά και τα όσια»

Εξαγριωμένος με τη στάση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν ψήφισε τον νέο εκλογικό νόμο, δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Προδώσανε τα ιερά και τα όσια της δημοκρατικής παράταξης, η απλή αναλογική είναι τα ιερά και τα όσια…», τόνισε. 

Η απλή αναλογική είναι η ψυχή μου, είναι η ψυχή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, «ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου είπε ότι κράτος χωρίς απλή αναλογική δεν είναι δημοκρατικό κράτος», υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρωθυπουργός “σύρθηκε” προς την απλή αναλογική, γιατί «ο πρώτος νόμος που έπρεπε να φέρουν όταν εξελέγησαν ήταν η απλή αναλογική, είναι αίτημα της Αριστεράς και του Κέντρου». Όμως, απορρίπτει τους ισχυρισμούς της ΝΔ ότι ο πρωθυπουργός προχώρησε στη θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής για να κλείσει τον δρόμο στον κ. Μητσοτάκη. «Όχι τον πιστεύω, και από τη συζήτηση που κάναμε με τον Τσίπρα, ότι έχει πειστεί ενάμιση χρόνο που είναι στην πρωθυπουργία ότι δεν κυβερνιέται μια χώρα από μονοκομματικές κυβερνήσεις και θέλει να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασιών», λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο κ. Λεβέντης αρνείται κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την παρούσα κυβέρνηση, «ρόλο τσόντας δεν παίζει ο Λεβέντης», λέει και προσθέτει ότι «μετά τις εκλογές, όταν η Ένωση Κεντρώων είναι τρίτο κόμμα, θα παίξω σημαντικό ρόλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.