ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καλλιάνος: «Μόνο με διάλογο και συνεργασίες θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ»

Καλλιάνος: «Μόνο με διάλογο και συνεργασίες θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ»

Σε λανθασμένες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες «έφεραν ιδιαίτερη ανισορροπία σε όλες τις τάξεις των πολιτών», αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, αλλά και σε όλες τις πολιτικές των τελευταίων 40 ετών οι οποίες «έφτασαν τη χώρα σε αυτό το σημείο και έστειλαν τη χώρα στα οικονομικά αδιέξοδα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Καλλιάνος είπε πως το κόμμα του επιθυμεί συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο φορολογικό «ώστε να αποσυμφορηθεί η ήδη πιεσμένη κοινωνία» και αναφέρθηκε στις προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων για ανώτατο πλαφόν στα 1.500 ευρώ καθαρά για όλους τους πολυσυνταξιούχους και αναστολή των συντάξεων για 5 χρόνια σε όσους έχουν εισοδήματα άνω των 3.000 ευρώ το μήνα. «Έτσι θα εξοικονομούμε το κράτος περί τα 2,5 δισ. το χρόνο και θα μπορούσε να βοηθήσει τις ευπαθείς ομάδες, τις άπορες οικογένειες, τις χήρες, τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους», τονίζεται.

Για το φορολογικό ο κ. Καλλιάνος ανέφερε ότι είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε τόσο υψηλούς συντελεστές, να μην υπάρχει σταθερό φορολογικό πεδίο, ενώ ζήτησε να υπάρξει ένας ήπιος νόμος ώστε να επιστρέψουν τα 100 δισ. ευρώ του εξωτερικού στην χώρα «ώστε να εξασφαλιστεί η ρευστότητα στις τράπεζες και να ισορροπήσει ή οικονομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων μέχρι τις επόμενες εκλογές θα συνεχίσει μόνη γιατί δεν συμφωνεί σε τίποτα με την κυβέρνηση πέρα από τον εκλογικό νόμο, ενώ αναφερόμενος στο «παράλογο» -όπως είπε- για ότι η Ένωση Κεντρώων επιθυμεί τον διάλογο με όλους και με όλα τα κόμματα, τόνισε: «Οφείλουμε να σταματήσουμε να λέμε ο ένας τον άλλο προδότη και ότι παραλάβανε καμμένη γη. Μόνο με διάλογο και συνεργασίες θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.