ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένωση Κεντρώων: Δεν έχουμε την εμπιστοσύνη των δανειστών… γι’ αυτό βάζουν όρους για την δόση των 800 εκατ. ευρώ

Ένωση Κεντρώων: Δεν έχουμε την εμπιστοσύνη των δανειστών… γι’ αυτό βάζουν όρους για την δόση των 800 εκατ. ευρώ

Η ανακοίνωση του ESM για τμηματική καταβολή της δόσης στην Ελλάδα και υπό προϋποθέσεις, προκάλεσε την αντίδραση της Ενωσης Κεντρώων.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη τονίζει ότι το γεγονός πως «οι Ευρωπαίοι αρνούνται να δώσουν τα 800 εκατ. ευρώ της δόσης του Ιουλίου και δίνουν μόνο τα 7,7 δις ευρώ, δηλαδή ποσά που χρωστάμε στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ και σε ιδιώτες επενδυτές» δείχνει ότι «δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση».

Οπως σημειώνει η Ενωση Κεντρώων «θέτουν όρο για να τα δώσουν να πληρώσει το δημόσιο από τα πλεονάσματα του 2016 ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες. Υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα και αυτό γιατί, η Ελλάδα έκανε μονομερείς ενέργειες και έχει ανοιχτές πληγές, όπως για παράδειγμα. με συμβασιούχους, “κόκκινα” δάνεια και capital controls».

Το κόμμα Λεβέντη διερωτάται «τι είδους συμπαράσταση ζητάει από εμάς ο κ. Τσίπρας, τι θέλει τους πανηγυρισμούς για την συμφωνία, όταν οι ξένοι μας λένε κατάμουτρα ότι δεν μας εμπιστεύονται» και «τι θέλει την εξουσία ο κ. Μητσοτάκης, τι να την κάνει όταν το καράβι μπάζει νερά από παντού». Καταλήγοντας η Ενωση Κεντρώων τονίζει: «Λυπούμαστε, αλλά όταν λείπει από κάποιους το αίσθημα ευθύνης, τότε και τα 7 χρόνια θυσιών του ελληνικού λαού θα πάνε χαμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.