ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λεβέντης για Κυπριακό: Αναμενόμενη η αποτυχία στο Κραν-Μοντανά

Λεβέντης για Κυπριακό: Αναμενόμενη η αποτυχία στο Κραν-Μοντανά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης χαρακτήρισε το ναυάγιο της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο Κραν Μοντανά αναμενόμενο. Επίσης δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ψευδαισθήσεις ότι η Τουρκία μπορεί να υποχωρήσει από την αδιάλλακτη στάση της και τα «παγωμένα» πιστεύω της.

«Η Τουρκία πάντα θα τα τινάζει όλα στον αέρα. Κάθε φορά που γίνονται διμερείς επαφές, οι Τούρκοι θέτουν όλες τους τις αξιώσεις και τις αξιοποιούν για την προσθήκη στην ατζέντα των διεκδικήσεων τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Κυπραικό στη Βουλή, που διεξάγεται με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Η Τουρκία είναι υπεύθυνη για το ναυάγιο. Αλλά πίστευε κανείς ότι μπορούσε να υποχωρήσει; Πάντα παίζει τον ρόλο τής γάτας με το ποντίκι. Ο μόνος διάδρομος να γίνει λογική η Τουρκία είναι να πλησιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρυνθεί», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο κ. Λεβέντης τόνισε την ανάγκη να συζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί για το ενδεχόμενο απειλής ενός θερμού επεισοδίου που θα ξεκινήσει η Τουρκία, όπως είπε, με αφορμή την συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου για την ελληνική ΑΟΖ. «Αύριο το πρωί που είναι η ημερομηνία προσέλευσης του πλοίου για την ΑΟΖ να είστε έτοιμοι για κρίση. Η Τουρκία δεν θα αφήσει την Ελλάδα και την Κύπρο να κάνουν κάτι για να εκμεταλλευτούν την ΑΟΖ. Υπάρχουν συγκεκριμένες τουρκικές απειλές και οι αρχηγοί θα πρέπει να είμαστε σε μία αίθουσα και να συζητάμε το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου. Η Τουρκία χωρίς κανέναν ενδοιασμό έριξε ένα αεροπλάνο ρωσικό», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.