ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένωση Κεντρώων: Αυστηρότερες ποινές για όσους καταστρέφουν την περιουσία πολιτών και κράτους

Ένωση Κεντρώων: Αυστηρότερες ποινές για όσους καταστρέφουν την περιουσία πολιτών και κράτους

«Τέλος στην ανοχή για όσους καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, απαιτώντας «να πληρώσουν από την τσέπη τους όσοι προκαλούν ζημιές».

Επιπροσθέτως, αναφέρει, πως «ο κ. Τόσκας δεν μπορεί επ΄ άπειρον να νίπτει χείρας για τις πολλαπλές επιθέσεις που γίνονται από αναρχικές συγκεντρώσεις, σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ένωση Κεντρώων, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι έχει συγκεκριμένη θέση σχετικά με το θέμα των αιφνίδιων επιθέσεων που πραγματοποιούν αναρχικές ομάδες, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές και «ζητά τη μεταβολή του θεσμικού πλαισίου, ώστε και οι ποινές των υπαιτίων να γίνουν αυστηρότερες, αλλά και η αποκατάσταση της προκαλούμενης ζημιάς να γίνεται από τις περιουσίες των υπαιτίων. Το θεσμικό αυτό πλαίσιο να ισχύσει άμεσα για τις περιοχές Αθηνών και Θεσσαλονίκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.