Μάριος Γεωργιάδης: Η ΝΔ είναι πολύ κοντά και στις δικές μας απόψεις, αλλά διαφέρουμε στον τρόπο άσκησης πολιτικής

Μάριος Γεωργιάδης: Η ΝΔ είναι πολύ κοντά και στις δικές μας απόψεις, αλλά διαφέρουμε στον τρόπο άσκησης πολιτικής

Περισσότερη συνέπεια από τη ΝΔ στο θέμα μεταρρυθμίσεων στον δημόσιο τομέα, ζήτησε στον χαιρετισμό του στο 11ο Συνέδριο, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης.

Ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: “Είδα ότι αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, καλό είναι να αποχωρήσει και αυτή η κυβέρνηση για να γυρίσει σελίδα ο τόπος”.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ΝΔ υπό την αρχηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη ανανεώνεται και αλλάζει η φιλοσοφία και πρόσθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι άνθρωπος από τη νέα γενιά πολιτικών, με νέες αντιλήψεις και φιλοευρωπαικό προσανατολισμό, είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι “η ΝΔ είναι πολύ κοντά και στις δικές μας απόψεις, αλλά διαφέρουμε στον τρόπο άσκησης πολιτικής. Όλοι οι αρχηγοί παρασύρονταν από τις σειρήνες της αυτοδυναμίας. Καμία όμως κυβέρνηση δεν κατάφερε να φέρει την πραγματική αλλαγή… Το τελευταίο καιρό δεν είσαστε αρκετά αυστηροί όσον αφορά στον δημόσιο τομέα. Θα πρέπει να βάλετε και στο δικό σας πρόγραμμα την σμίκρυνση του δημόσιου τομέα γιατί μόνο από εκεί θα βρούμε πόρους. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για νέες προσλήψεις, νέο κομματικό στρατό και εμείς είμαστε αντίθετοι. Συμφωνούμε ότι θα πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ και ο φόρος εισοδήματος και να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, αλλά πρέπει να γίνεται συγκεκριμένοι”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την αντίθεση του και στην απλή αναλογική “που όπως είπε δεν οδηγεί σε ακυβερνησία αλλά ανοίγει τον δρόμο για συνεργασίες”.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.