ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Βαριές» κουβέντες Λεβέντη κατά της κυβέρνησης: «Δεν πίστευαν ποτέ στην έννοια της πατρίδας»

«Βαριές» κουβέντες Λεβέντη κατά της κυβέρνησης: «Δεν πίστευαν ποτέ στην έννοια της πατρίδας»

Οξύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και κατά των Σκοπίων, με φόντο τις εξελίξεις στο ονοματολογικό εξαπέλυσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Η αλήθεια είναι ότι οι Σκοπιανοί θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον όρο Μακεδονία και η κυβέρνηση δεν έχει πρόβλημα γιατί υπάρχει το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που η Γεννηματά έχει πει ότι αν φύγουν τα αλυτρωτικά θα ψηφίσει», δήλωσε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6 FM».

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας. Όλοι αυτοί οι γέροι του Συνασπισμού όπως ο Παπαδημούλης και ο Κουβέλης δεν ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν δίνουμε τα σύνορα, ότι λίγη σημασία έχουν τα σύνορα, ότι πρέπει οι λαοί να ενωθούν».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε στην ανάγκη να υπάρξει σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, λέγοντας «να δεσμευτούμε για τη θέση πριν να υπάρξει συμφωνία».

«Ο Τσίπρας βγάζει τους βουλευτές του στα κανάλια με 5-6 επιχειρήματα γελοία και τους κινδύνους δεν τους εξετάζουν», πρόσθεσε ο ίδιος σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να είμαι ήσυχος όταν το 80-90% της κοινής γνώμης αντιτίθεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε ακατανόητη την πίεση των ΗΠΑ αποκαλύπτοντας ότι «σταμάτησε ο πρέσβης των ΗΠΑ να μου μιλάει ενώ ερχόταν 5-6 φορές στο γραφείο του και ήταν μειλίχιος επειδή είπα όχι στην προδοσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.