ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγρια κόντρα Κανέλλη – Μανιού για τις τηλεοπτικές άδειες οn air!

Αγρια κόντρα Κανέλλη – Μανιού για τις τηλεοπτικές άδειες οn air!

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, για τις τηλεοπτικές άδειες σε εκπομπή τηλεοπτικόύ σταθμού.

Η Λ. Κανέλλη ξεκίνησε λέγοντας «Έχω φάει την προπαγάνδα σας 20-25 χρόνια τώρα» με τον Ν. Μανιό να της απαντάει: «Κι εμείς τη δικιά σας».

Αναλυτικά, ο… διάλογος:

Κανέλλη: «Έχετε κι εσείς κάνει καριέρα -και εμφανιστεί- σε όλα αυτά, τα παράνομα, τα αλήτικα, τα προσωρινά κανάλια. Όλοι εκεί εμφανίζεστε».

Μανιός:«Εσύ που εμφανίζεσαι;»

Κανέλλη: «Εγώ δούλεψα σε αυτά και δεν θα με κατηγορήσει κάποιος που δούλεψα. Αυτό το πράγμα να το μετατρέψετε σε εθνικοπατριωτική επί της εθνικότητας…»

Μανιός: «Εμείς το κάνουμε αυτό;»

Κανέλλη: «Όταν γυρνάτε το μπαλάκι πίσω και μάλιστα με τέτοιου τύπου ανέκδοτα, σας βολεύει πάρα πολύ η συζήτηση περί των καναλιών και των Αθηνών να πάει στο επίπεδο… Να τελειώσω την φράση μου!»

Μανιός: «Όχι να μην την τελειώσεις!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανέλλη: «Γιατί είσαι ο Μανιός ο Μεγαλοπρεπής;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.