ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης σχετικά με το «διάλογο» για το Σύνταγμα

Επίθεση ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης σχετικά με το «διάλογο» για το Σύνταγμα

«Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση θα στήνει σε όλη την Ελλάδα  δήθεν διάλογο για το Σύνταγμα, θα υλοποιεί τα βάρβαρα μέτρα και θα προετοιμάζει νέο πλήγμα σε μισθούς, μεροκάματα, συνδικαλιστικές ελευθερίες και φοροληστεία του λαού», λέει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, κατηγορώντας χαρακτηριστικά την κυβέρνηση ότι συνεχίζει τη γνωστή τακτική του συνεχούς αποπροσανατολισμού του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ υποστηρίζει τα εξής:

 «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τη γνωστή τακτική του συνεχούς αποπροσανατολισμού του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα, τακτική την οποία ακολουθούν διαχρονικά όλες οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Ταυτόχρονα, επιχειρεί να ντύσει με προοδευτικό περιτύλιγμα τις προτάσεις της για το Σύνταγμα, οι οποίες στοχεύουν σε περαιτέρω αντιδραστικές αλλαγές στη λειτουργία του αστικού κράτους, στο όνομα της “δημοκρατίας”, παράλληλα με την επιδίωξη ενσωμάτωσης και χειραγώγησης του λαού.

Με τις προτάσεις της η κυβέρνηση επιδιώκει να ανοίξει νέο γύρο παζαριών με τα άλλα κόμματα, με στόχο τη σταθερότητα στην ανεμπόδιστη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της, την παραπέρα θωράκιση του αστικού πολιτικού συστήματος, για να υπηρετεί αποδοτικότερα τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου.

Οι κυβερνητικές κορώνες περί “επανάστασης της δημοκρατίας” σταματούν έξω από τους τόπους δουλειάς, καταρρέουν μπροστά στη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, των λυκοσυμμαχιών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, το οποίο ετοιμάζεται για νέες επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή, με τη σύμφωνη γνώμη και συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση θα στήνει σε όλη την Ελλάδα φιέστες δήθεν διαλόγου για το Σύνταγμα, θα υλοποιεί τα βάρβαρα μέτρα και θα προετοιμάζει νέο πλήγμα σε μισθούς, μεροκάματα, συνδικαλιστικές ελευθερίες και φοροληστεία του λαού. Απέναντι στις παγίδες του αποπροσανατολισμού και της ενσωμάτωσης οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι νέοι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών χρειάζεται να οργανώσουν την πάλη τους, να προετοιμάσουν το δικό τους σχέδιο για να αποκρούσουν την αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας στο δρόμο της συσπείρωσης, της ρήξης και της ανατροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα που αυτοί θα συζητάνε και θα διαβουλεύονται, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, εμείς θα συζητάμε για τον δρόμο ανάπτυξης που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, για τις αναγκαίες συνολικές ανατροπές, για να ξεφύγουμε από τη σημερινή βαρβαρότητα των μνημονίων, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.