ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ. Κουτσούμπας: «Η λύση θα δοθεί μόνο σε σύγκρουση με τα μονοπώλια και τον καπιταλισμό»

Δ. Κουτσούμπας: «Η λύση θα δοθεί μόνο σε σύγκρουση με τα μονοπώλια και τον καπιταλισμό»

“Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και για να μην γίνουν χειρότερα, η λύση για το λαό δεν βρίσκεται ούτε στo να περιμένει την αξιολόγηση και τα νέα μέτρα, ούτε να περιμένει εκλογές για μια ακόμα μνημονιακή κυβερνητική εναλλαγή, σαν αυτές που έχουμε γνωρίσει τα χρόνια της κρίσης. Η λύση θα δοθεί μόνο σε σύγκρουση με τα μονοπώλια, τον καπιταλισμό, για να εμποδίσουμε το νέο αντιλαϊκό πακέτο και για να διεκδικήσουμε όλα όσα χάσαμε τα χρόνια της κρίσης” δηλώνει σε συνέντευξή του” ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μάλιστα προσθέτει “να ανοίξουμε το δρόμο για να έρθει πραγματικά ο λαός στην εξουσία. Κι όλα αυτά βασικό στοιχείο τους έχουν να δυναμώσει σημαντικά και ολόπλευρα το ΚΚΕ”.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση σημείωσε ότι “η κριτική μας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και στις προηγούμενες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν αφορούσε ποτέ, στο πώς παζαρεύουν, αλλά για λογαριασμό ποιανού διαπραγματεύονται! Κι αυτό που κάνουν όλοι τους είναι να διαπραγματεύονται για το πώς θα αυξηθούν τα κέρδη των ομίλων”.

Για το μέλλον της Ευρώπης ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι “το ΚΚΕ εδώ και δεκαετίες έχει πει ότι η ΕΕ δεν αποτελεί ένα συνεκτικό σταθερό μηχανισμό. Η συνοχή της θα δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα. Απόδειξη οι φυγόκεντρες τάσεις που δυναμώνουν, τα σχέδια για «ΕΕ πολλών ταχυτήτων» που φέρνουν στην επιφάνεια αντιθέσεις, λόγω της κρίσης και της ανισομετρίας, ανάμεσα στα καπιταλιστικά κράτη. Όλα αυτά μαρτυρούν τον πραγματικό χαρακτήρα της ΕΕ, ως καπιταλιστικής ένωσης. Καταρρίπτουν το μύθο της σύγκλισης και της ευημερίας των λαών που σήμερα δίνει τη θέση του στη νέα απάτη, ότι η ΕΕ μπορεί δήθεν να «διορθωθεί», ενώ όλοι ξέρουμε ότι η ΕΕ μόνο χειρότερη θα γίνεται”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.