ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΚΕ: «Πλήρης κάλυψη της ιμπεριαλιστικής επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία από την Κυβέρνηση»

ΚΚΕ: «Πλήρης κάλυψη της ιμπεριαλιστικής επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία από την Κυβέρνηση»

«Μετά την πρόσκληση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, τη στήριξη όλων των επιθετικών ΝΑΤΟϊκών αποφάσεων, τις συζητήσεις υπουργών στις ΗΠΑ για επέκταση των στρατιωτικών της βάσεων στην Ελλάδα, η κυβέρνηση προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Με την υπογραφή της στην Κοινή Ανακοίνωση της Συνόδου των χωρών του Νότου, δίνει πλήρη κάλυψη και χαρακτηρίζει “κατανοητή” την ιμπεριαλιστική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία, που ρίχνει λάδι στη φωτιά των ανταγωνισμών, με επικίνδυνες συνέπειες για τους λαούς της περιοχής» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία.

«Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα φραγμό, καμία αναστολή, προκειμένου να στηρίξει τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, προς όφελος της γεωστρατηγικής αναβάθμισης του ελληνικού κεφαλαίου, που διεκδικεί μερίδιο απ’ τη λεία του πολέμου» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.