ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΚΚΕ: «Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση»

ΚΚΕ: «Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση»

«Αυτό είναι το δάσος και δεν πρέπει να βλέπουμε το δέντρο, καθώς τα όποια μεγάλα λόγια περί δήθεν ανάπτυξης δεν θα φέρουν τέλος στη μεγάλη ανεργία και στην καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων», τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Ανευ νοήματος απεδείχθη και η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γραμματέα του ΚΚΕ, καθώς ουδείς βέβαια περίμενε ο Δημήτρης Κουτσούμπας να υιοθετήσει οποιοδήποτε από τα επιχειρήματα του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη συμφωνία που υπέγραψε με τους δανειστές.

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, από καμιά εξέλιξη με τους εταίρους μέσα σ’ αυτή την κατάσταση», είπε εξερχόμενος του Μαξίμου ο κ. Κουτσούμπας και προσέθεσε: «Ο λαός θα συνεχίσει να ματώνει, άρα η πάλη του είναι η μόνη διέξοδος και δεν πρέπει κανείς μας να ακούει τα μεγάλα λόγια περί ανάπτυξης. Η όποια ανάπτυξη, αν έρθει, όχι μόνον θα είναι αναιμική, αλλά θα αφορά μόνον κάποιους τομείς της οικονομίας και συγκεκριμένους μονοπωλιακούς ομίλους, οι οποίοι θα μεγαλώνουν την κερδοφορία τους εκμεταλλευόμενοι τους εργαζόμενους και ο ελληνικός λαός πάλι θα είναι το μόνιμο υποζύγιο, ματώνοντας για τα πλεονάσματα και για τα κέρδη των λίγων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο κ. Κουτσούμπας, τόσο στη διάρκεια της συνάντησης όσο και στις δηλώσεις του, επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ. «Το Κυπριακό εξακολουθεί να είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής και απ’ αυτό δεν πρέπει να φύγουμε», είπε και τόνισε ότι πάγιος στόχος της χώρας θα πρέπει να είναι «μία Κύπρος ενιαία, ένα κράτος και όχι δύο, μία ιθαγένεια και μία διεθνής προσωπικότητα, χωρίς ξένες βάσεις και προστάτες», ενώ χαρακτήρισε καθοριστικό στις επικείμενες διαπραγματεύσεις «να αναφέρονται ρητά η άμεση αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και η κατάργηση του καθεστώτος των εγγυητριών δυνάμεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.