ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα με την κυβέρνηση της ΝΔ την άνοιξη του 2014»

Δ. Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα με την κυβέρνηση της ΝΔ την άνοιξη του 2014»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προκαλεί και κοροϊδεύει τον λαό, με τα «μεγάλα λόγια» για «ανάκαμψη» και έξοδο στις αγορές.

Παράλληλα, εκτιμά ότι η η αναζωπύρωση της σκανδαλολογίας το τελευταίο διάστημα, μαζί με την πλειοδοσία σε προτάσεις για εξεταστικές επιτροπές, έχει διπλό στόχο.

«Αφ’ ενός να κρύψει τη στρατηγική σύμπλευση των άλλων κομμάτων και τις κοινές ευθύνες τους στο «Γολγοθά» που ζει ο λαός, αφ’ ετέρου να αποπροσανατολίσει απ’ την πραγματική αιτία των λαϊκών προβλημάτων, που δεν είναι η «κακοδιαχείριση» και η «διαφθορά», όσο κι αν κι αυτά είναι υπαρκτά φαινόμενα στο πλαίσιο ενός συστήματος, που ζει και αναπνέει για το κέρδος», όπως ανέφερε σε δήλωσή του στα «Νέα».

Ο κ. Κουτσούμπας καλεί ακόμη τον λαό «να γυρίσει την πλάτη στα «μεγάλα λόγια» της κυβέρνησης για την «ανάκαμψη» και την «έξοδο στις αγορές», που δήθεν θα βάλουν τέλος στα μνημόνια, την επιτροπεία, τις θυσίες του λαού. Αποτελούν πρόκληση και κοροϊδία».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ σχολίασε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα με την κυβέρνηση της ΝΔ την άνοιξη του 2014.

«Μάλιστα ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει, με τα ίδια λόγια, όσα έλεγε τότε ο κ. Σαμαράς και τα οποία είχε, μετά βδελυγμίας, απορρίψει. Η καπιταλιστική ανάπτυξη, για την οποία πασχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, όχι μόνο δεν αποτελεί το «τέλος των θυσιών» του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου γύρου επίθεσης, ο οποίος έχει ήδη δρομολογηθεί», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.