ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΚΚΕ: Οι πυρκαγιές στη χώρα οφείλονται στην υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση

ΚΚΕ: Οι πυρκαγιές στη χώρα οφείλονται στην υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση

Ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει οτι «ο τραυματισμός των τεσσάρων πυροσβεστών στο Ζευγολατιό Κορινθίας, αλλά και οι δεκάδες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε όλη τη χώρα, επιβεβαιώνουν με το χειρότερο τρόπο την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα και η οποία γίνεται επικίνδυνη για τους ίδιους τους πυροσβέστες»

«Η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος και της Δασικής Υπηρεσίας, η ελλιπής συντήρηση και διάνοιξη δασικών δρόμων και αντιπυρικών ζωνών, δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα και βάζουν εμπόδια στην έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής» προσθέτει η ανακοίνωση του κόμματος, που καταλήγει ως εξής:

«Όλα τα παραπάνω έχει επανειλημμένα καταγγείλει το ΚΚΕ απαιτώντας από την κυβέρνηση, που έχει όλη την ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση, να δώσει τώρα λύση με αύξηση των κονδυλίων για το Πυροσβεστικό Σώμα και τη Δασική Υπηρεσία, μονιμοποίηση κάθε μορφής συμβασιούχων πυροσβεστών και ταυτόχρονα προσλήψεις προσωπικού με σταθερές σχέσεις εργασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.