ΚΚΕ για Novartis: Οι μάρτυρες να εξεταστούν δια ζώσης και χωρίς κουκούλες

ΚΚΕ για Novartis: Οι μάρτυρες να εξεταστούν δια ζώσης και χωρίς κουκούλες

Το ΚΚΕ είναι υπερ της συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης επισήμανε στην Διάσκεψη των Προέδρων πως η διαδικασία της ψηφοφορίας πρέπει να είναι προσωποποιημένη είτε διεξαχθεί με δέκα κάλπες είτε με μία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξήγησε πως η διαδικασία απαιτεί παραπομπές συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων ενώ πρόσθεσε πως οι εργασίες της επιτροπής πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επιτροπή οφείλει να εξετάσει και τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες δια ζώσης και χωρίς κουκούλες παραπέμποντας μάλιστα στην θέση του ΚΚΕ κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.