ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Ξυδάκης για επενδύσεις: «Αυτό που προσπαθούμε να εδραιώσουμε είναι ότι θα έχουμε σταθεροποίηση»

Ν.Ξυδάκης για επενδύσεις: «Αυτό που προσπαθούμε να εδραιώσουμε είναι ότι θα έχουμε σταθεροποίηση»

«Αυτό που προσπαθούμε να εδραιώσουμε είναι ότι θα έχουμε σταθεροποίηση», ανέφερε ο Νίκος Ξυδάκης.

«Η ανάπτυξη δεν εξαρτάται μόνο από τη βούληση. Αν υπάρχει δισταγμός (σ.σ από τους επενδυτές)θα αργήσουν μερικά πράγματα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών απαντώντας στο ερώτημα αν αυτό το έτος θα είναι έτος ανάπτυξης.

Σχολιάζοντας σε συνέντευξή του τα όσα έγιναν με την COSCO, ανέφερε πως «Υπάρχουν πάρα πολλές συμφωνίες και συμβάσεις δύσκολες. Όλες αυτές οι μεταβολές και οι παραχωρήσεις γίνονται με κλυδωνισμούς, δεν γίνονται σιγαλά».

Ερωτηθείς για την εφαρμογή του Προγράμματος είπε πως «μερικά πράγματα μπορούν να τελειώνουν πιο γρήγορα και χωρίς μεγάλο θόρυβο» για να σχολιάσει μετά πως «όταν έχεις μπροστά σου δύσκολα πράγματα προσπαθείς να βρεις ένα καινούργιο συμβιβασμό, αντιστέκεσαι, διαπραγματεύεσαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας τέλος για τις επιπτώσεις του BREXIT για τη χώρα μας ανέφερε πως «στο στόχαστρο αυτή τη στιγμή δεν είναι η Ελλάδα. Έχει αλλάξει η δυναμική των πραγμάτων» και υπογράμμισε πως «οι αγορές δεν πρέπει να επηρεάζουν τη μεγάλη πολιτική εικόνα». Όπως είπε, «το θέμα είναι αν θα ληφθούν ιστορικής σημασίας αποφάσεις. Ο χρόνος κυλάει υπέρ της Βρετανίας. Η Βρετανία θα διαπραγματεύεται και θα έχει οριστεί το βασικό πλαίσιο της ειδικής σχέσης που θα έχει η Βρετανία. Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και η καινούργια κυβέρνηση που θα εκλεγεί να ξαναθέσει το ζήτημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.