ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείπνο του Β.Λεβέντη σε Τσίπρα – Μπαζιάνα με … γεμιστά

Δείπνο του Β.Λεβέντη σε Τσίπρα – Μπαζιάνα με … γεμιστά

Κι όμως, δεν το κάνει η Θεανώ Φωτίου. Άλλος θα κάνει το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και θα τους φιλέψει γεμιστά και μάλιστα φημισμένα.

Οικοδεσπότης του πρωθυπουργικού ζεύγους θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Λεβέντης, που κάλεσε σε δείπνο με τα «φημισμένα γεμιστά της Νατάσας» τον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα. Όπου Νατάσσα, η σύζυγος του κ. Λεβέντη, η οποία λέγεται πως μαγειρεύει τα καλύτερα γεμιστά.

Το δείπνο θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, στο σπίτι του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στη Βάρη. Και όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, για να μη θεωρηθεί… φτωχικό, δεν θα σερβιριστούν μόνο γεμιστά αλλά και «ψαροκατάσταση».

Όπως λέει ο Βασίλης Λεβέντης, το δείπνο στο ζεύγος Τσίπρα – Μπαζιάνα θα είναι το επιστέγασμα μιας φιλίας που άρχισε με την ψήφιση της απλής αναλογικής και θα ολοκληρωθεί με τη στήριξη του κ. Τσίπρα σε ορισμένα νομοσχέδια: «Δεν θέλω να εισέλθω στην κυβέρνηση γιατί θα χαθώ μαζί του» λέει ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκαλύπτει δε τις συμβουλές που του έδωσε στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους: «Του είπα – και συμφώνησε – να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και να μειώσει τους φόρους, άλλωστε ούτε αυτός μου είπε να εισέλθω στην κυβέρνηση, έχει ισχυρή πλειοψηφία, έχει τον Καμμένο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.