ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν. Βούτσης: «Το «ταμείο» θα γίνει το ’19 και όλα θα κριθούν»

Ν. Βούτσης: «Το «ταμείο» θα γίνει το ’19 και όλα θα κριθούν»

«Το “ταμείο” θα γίνει το ’19 και όλα θα κριθούν μέσα στο “μεγάλο κάδρο” των εξελίξεων διεθνώς και ιδιαίτερα μέσα στην Ε.Ε.», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του και τονίζει ότι «η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται μια εύλογη πίστωση χρόνου ώστε η χώρα να ξεφύγει από τη μέγκενη των περιοριστικών πολιτικών λιτότητας».

Επίσης, ο κ. Βούτσης αναφέρει ότι οι θεσμοί, «για δικούς τους λόγους», καθυστερούν ή και υπονομεύουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και τονίζει: «Είναι προφανές ότι πρέπει έγκαιρα να ληφθούν οι αποφάσεις για το χρέος, έτσι ώστε να μπορούν να εκτιμηθούν και να υλοποιηθούν σαφώς μικρότερα πλεονάσματα από αυτά που έχουν επιβληθεί για το 2018 και ύστερα».

Τέλος, αναφορικά με τις νέες τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Βούτσης σχολιάζει ότι «το μείζον γεγονός» είναι ότι έγινε η διαδικασία αδειοδότησης και ότι «πλέον υπάρχει ένα θετικό θεσμικό προηγούμενο και υπόδειγμα». Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το κυριότερο είναι να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι «μέσα στο νέο ψηφιακό τοπίο των ιδιωτικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών σταθμών, των περιφερειακών, των θεματικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.