ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Κορκίδης: «Οι Ευρωπαίοι να μη φοβούνται α συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις»

Β.Κορκίδης: «Οι Ευρωπαίοι να μη φοβούνται α συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις»

«Να μην φοβούνται να συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις», καλεί τους ευρωπαίους επιχειρηματίες ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Βασίλης Κορκίδης.

Τα παραπάνω ανέφερε ο κ. Κορκίδης στην παρέμβασή του κατά την ολομέλεια της διάσκεψης των Ευρωπαίων μικρομεσαίων (UEAPME), που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας των ΜμΕ, Βασίλης Κορκίδης αναφέρθηκε στους βασικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης και υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητη μια συζήτηση της ΕΕ με τους μικρομεσαίους σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι το Ινστιτούτο της ΕΣΕΕ επιδιώκει να δημοσιοποιήσει, πριν τον Σεπτέμβριο κάποιες προτάσεις αναφορικά με τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να συμπεριληφθούν στο σύνολο των θέσεων της UEAPME προς την ΕΕ και πρόσθεσε: “Με την ευκαιρία της παρουσίασης επιτυχημένων ελληνικών πρακτικών στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης, στη Μάλτα, σας βεβαιώ ότι η πρωτοφανής 7ετής κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες μικρομεσαίους πιο Ευρωπαίους από ποτέ, αφού οι συστημικές τράπεζες ανήκουν στην ECB, τα αεροδρόμια σε Γερμανούς, οι σιδηρόδρομοι σε Ιταλούς, ενώ όλο και περισσότερες επενδύσεις ανήκουν σε ευρωπαϊκά funds. Και να θέλαμε λοιπόν να φύγουμε από την ΕΕ, πιστέψτε με, ούτε θα μπορούσαμε, ούτε θα μας άφηναν. Καλώ λοιπόν όλους τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας, παρά τα capital controls, να μην φοβούνται να συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις και βεβαίως μπορούμε όλοι πλέον να ξεχάσουμε το Grexit», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κορκίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.