ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Τονωτικές ενέσεις» Ευ. Τσακαλώτου στα μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ

«Τονωτικές ενέσεις» Ευ. Τσακαλώτου στα μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προχώρησε χθες σε τονωτικές ενέσεις στα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια ενημέρωσης σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Το «παρών» έδωσαν περί τα 350 άτομα. Και όπως λένε στελέχη που βρέθηκαν στην ενημέρωση, ο κ. Τσακαλώτος επανέλαβε το μήνυμα ότι στην κυβέρνηση δεν είναι και οι πιο ευτυχείς άνθρωποι στον κόσμο με τη συμφωνία, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή έκβαση της διαπραγμάτευσης δεδομένων των πιέσεων και των καθυστερήσεων που καταγράφηκαν.

Κατά πληροφορίες, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναπτυξιακή ρήτρα που περιλαμβάνει την ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας. Ενώ στη συνέχεια ακολούθησε «βροχή» ερωτήσεων οι οποίες εστιάστηκαν στα πρωτογενή πλεονάσματα.

Μουδιασμένοι οι «53»

Σε αντίθεση πάντως με τα κυβερνητικά στελέχη που σπεύδουν να υπερασπιστούν στο δημόσιο λόγο τους τη συμφωνία που επετεύχθη στο eurogroup, στους κόλπους των «53» επικρατεί μεγαλύτερη περίσκεψη.«Αποφύγαμε τα χειρότερα» σχολιάζει στέλεχος που ανήκει στην εν λόγω τάση εξηγώντας ότι υπάρχουν άλλοι πιο αισιόδοξοι και άλλοι πιο απαισιόδοξοι εντός του κόμματος. Και συμπληρώνει με ολοφάνερη ανησυχία ότι «το θέμα είναι τι θα γίνει στην τρίτη αξιολόγηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αφήγημα του Μαξίμου και τα περί ανάπτυξης, εκφράζεται επίσης ένας προβληματισμός για το «τι χαρακτήρα θα έχει η δίκαιη ανάπτυξη» με άλλα στελέχη να υπογραμμίζουν ότι πρέπει να υπάρξει αναδιανομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.