ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Παπαδημητρίου: «Στοχευμένη και στρατηγικά διευθετημένη η έξοδος στις αγορές»

Δ.Παπαδημητρίου: «Στοχευμένη και στρατηγικά διευθετημένη η έξοδος στις αγορές»

Επιτυχής η έξοδος της χώρας στις αγορές, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως ήταν στοχευμένη και στρατηγικά διευθετημένη.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης τόνισε ότι όλα δείχνουν πως η χώρα είναι σε καλύτερη θέση από το 2014 καθώς υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών και μείωση της ανεργίας.

Τόνισε ότι ο οδικός χάρτης είναι η αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας. «Φέρνουμε την αναπτυξιακή στρατηγική στις περιφέρειες και εκεί θα εστιάσουμε. Θα έχουμε ένα καινούριο παραγωγικό μοντέλο που θα βασίζεται στην εξωστρέφεια» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξη του, ανέφερε πως στόχος είναι η βελτιστοποίηση της οικονομίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να μειωθεί κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες η ανεργία σε τρία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εικόνα που έχω από τις επαφές στο εξωτερικό είναι ένα τεράστιο ενδιαφέρον των επενδυτών όχι μόνο να επενδύσουν στα ομόλογα αλλά και στην πραγματική οικονομία, στον τουρισμό, στα logistics, στα λιμάνια, στις νεοφυείς επιχειρήσεις και την καινοτομία» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.