ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιθεώρηση από τον Ν.Σαντορινιό για τις δράσεις αντιρρύπανσης

Επιθεώρηση από τον Ν.Σαντορινιό για τις δράσεις αντιρρύπανσης

Επιθεώρηση από τον Νεκτάριο Σαντορινιό για τις δράσεις αντιρρύπανσης στις παραλίες μετά την μεγάλη οικολογική καταστροφή από την πετρελαιοκηλίδα.

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο των Επιθεωρητών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, τον Αρχηγό του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτη Ράπτη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Υ.ΝΑ.Ν.Π. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Μαρκουλάκη Στυλιανό, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός επιθεώρησε τις δράσεις αντιρρύπανσης που εξελίσσονται στις περιοχές Πειραϊκή, Σαλαμίνα, Π. Φάληρο, Άλιμο, Ελληνικό και Γλυφάδα οι οποίες έχουν πληγεί από τη ρύπανση που προκάλεσε το ναυάγιο του ”ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ 2”.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός αφού έκανε αυτοψία της προόδου των εργασιών απορρύπανσης, ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους Κλαδάρχες του Λιμενικού Σώματος που παρευρίσκονται συνεχώς στα σημεία.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρατήρησε ότι η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά σε όλες τις περιοχές.

«Η διαδικασία της αντιρρύπανσης συνεχίζεται με αποδοτικούς ρυθμούς, ενώ είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία και όλους τους φορείς που έχουν εμπλακεί για την ενίσχυση των εργασιών με όσα μέσα χρειάζονται. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.