ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Καμμένος προς Ν.Μπακογιάννη για το 1 εκ. ευρώ του πόθεν έσχες: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» – «Οχι» Βουλής στην εξεταστική

Π.Καμμένος προς Ν.Μπακογιάννη για το 1 εκ. ευρώ του πόθεν έσχες: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» – «Οχι» Βουλής στην εξεταστική

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής σε βάρος του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου για να διερευνηθεί αν ήταν σύννομες οι ενέργειές του στην αποκάλυψη των ενόχων του ναρκόπλοιου «Νοορ 1» απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής σε ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε της σημερινής συζήτησης έλαβαν μέρος 273 βουλευτές εκ των οποίων οι 151 είπαν «Οχι» στο αίτημα της αντιπολίτευσης να παραπεμφθεί σε εξεταστική ο Πάνος Καμμένος έναντι 122 βουλευτών της αντιπολίτευσης που ζήτησαν να ελεγχθούν περαιτέρω οι χειρισμοί του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας:

Ψήφισαν συνολικά 273 βουλευτές, απουσίαζαν 27

Υπερ της διερεύνησης της υπόθεσης ψήφισαν 122 βουλευτές των Κοινοβουλευτικών ομάδων της ΝΔ, της ΔΗΣΥ, του ΚΚΕ, του Ποταμιού και της ΧΑ.

Κατά της διερεύνησης ψήφισαν 151 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Από την διαδικασία απουσίαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ενωσης Κεντρώων. Επίσης, από την πλειοψηφία απουσίαζε ο ασθενής Χριστόφορος Παπαδόπουλος ενώ δεν ψήφισε και ο Πάνος Καμμένος.

Πριν είχε ξεσπάσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Πάνο Καμμένο, Ντόρα Μπακογιάννη και Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε στη Βουλή μετά την ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την επικοινωνεία που είχε μαζί του ο ισοβίτης του «Noor 1» Μάκης Γιαννουσάκης.

Απαντώντας σε καταγγελίες της Ντόρας Μπακογιάννη ότι ο ίδιος και η συζύγός του Έλενα Τζούλη είχαν καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε: «Η γυναίκα μου δεν τον συνάντησε ποτέ τον Μαρινάκη».

Ν.Μπακογιάννη: «Ο Καμμένος ανέφερε ότι είμαι φίλη με τον κ. Μαρινάκη. Λάθος. Είμαι κουμπάρα του. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στον γιο του, που σήμερα είναι 18 ετών.

Όμως, από το 1996 θυμάμαι τις εξαιρετικές σχέσεις Καμμένου – Μαρινάκη. Εγώ είχα κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και είναι γνωστό, καθώς μεταδόθηκε ο γάμος μου live, αλλά ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν είχε αυτού του είδους την κουμπαριά, γιατί επισκεπτόταν τον κ. Μαρινάκη στο γραφείο του. Έτσι δεν είναι, κ. Καμμένε;

Όταν το τελευταίο διάστημα είχατε δυσκολίες κ. Καμμένε, γιατί στέλνατε στο γραφείο του κ. Μαρινάκη και την σύζυγό σας; Έτσι δεν είναι; Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, κ. Καμμένε, τα νταηλίκια καλό είναι να τα υποστηρίζεις . Γι’ αυτό να λέτε ό,τι θέλετε με προσοχή και σεβασμό. Αν έχετε στοιχειώδη σεβασμό σηκωθείτε και πείτε αυτό που λέγατε. Να πείτε στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την εξεταστική για να μην γίνετε ρόμπα».

Π. Καμμένος: Από το γραφείο μου εσύ και τα άλλα φασιστοειδή δεν μπαίνατε ούτε για έρανο. Μήπως θέλεις να σου στείλουμε και καμία φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά μας; Τον Μαρινάκη τον συνάντησα μια φορά σε γιορτή Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο κ. Πατέρας. Η γυναίκα μου ποτέ δεν τον συνάντησε. Συνάντησε μόνο τον Κουρτάκη. Για πείτε μου κυρία Μπακογιάννη όμως, αν το εκατομμύριο που βρέθηκε στο Λονδίνο έφυγε από εταιρεία Μαρινάκη; Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»

Ντ. Μπακογιάννη: Εμένα δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα του κ. Καμμένου. Όταν έγινε η ιστορία του πόθεν έσχες και επειδή εγώ φορώ παντελόνια προσήλθα στην Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Ο Μανώλης Γλέζος με ρώτησε αν θέλει να ψηφίσουμε όλοι υπέρ της άρσης και του είπα ναι. Πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα πανηγυρικά. Δεν μπήκε στο αρχείο, αθωώθηκα. Εσείς προσέξτε γιατί εμένα με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου. Πριν και μετά το Βουκουρέστι με έψαξαν άνθρωποι όχι του δικού σας επιπέδου. Εσείς προσέξτε που έχετε κρύψει τα λεφτά σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Π. Καμμένος: Μου αρκεί ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο πόθεν έσχες σας, κατατέθηκαν από ναυτιλιακή που κατά τύχη έχει έδρα τις εταιρείες Μαρινάκη. «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» είπε απευθυνόμενος στην αδελφή του προέδρου της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.