Γ. Δραγασάκης: «Ο τουρισμός μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός ανασυγκρότησης»

Γ. Δραγασάκης: «Ο τουρισμός μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός ανασυγκρότησης»

Ο τουρισμός μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός ανασυγκρότησης της οικονομίας και της παραγωγικής βάσης, όπως τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης από το βήμα του φόρουμ Αγροδιατροφής που άνοιξε τις εργασίες του στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, υπογραμμίζοντας ότι η διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με την τουριστική βιομηχανία θα επιφέρει σημαντικά οφέλη.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μια τέτοια διασύνδεση μπορεί να επιφέρει αλλαγή του τουριστικού προτύπου, αύξηση των θέσεων εργασίας, ανάδειξη νέων προϊόντων, αύξηση εξαγωγών και εν τέλει θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Θέλουμε ο τουρισμός να παίξει το ρόλο που είχει παίξει η οικοδομή στο παρελθόν” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης συμπληρώνοντας ότι το πλέγμα δράσεων που θα δημιουργηθεί θα δώσει στον τουρισμό τη δυναμική ώστε να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.