ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Α. Πετρόπουλος: «Η Διοίκηση της ΕΤΕ έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί στις συμβατικές δεσμεύσεις της»

Α. Πετρόπουλος: «Η Διοίκηση της ΕΤΕ έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί στις συμβατικές δεσμεύσεις της»

«Η Διοίκηση της ΕΤΕ έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί στις συμβατικές δεσμεύσεις της», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας στη Βουλή για τις επικουρικές συντάξεις των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας.

Απαντώντας σε σχετική αναφορά-ερώτηση του βουλευτή Α’ Αθηνών του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, υφυπουργός επισήμανε την υποχρέωση της Τράπεζας «να διασφαλίσει τη λειτουργία του ΛΕΠΕΤΕ, ενός φορέα που λειτουργεί από το 1949», προειδοποιώντας ότι «η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει κάτι διαφορετικό».

«Εκεί που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση, η Κυβέρνηση θα δώσει την επικύρωσή της με έναν τρόπο υπεύθυνο και θα στηρίξει την υποστήριξη της σωστής λύσης του προβλήματος», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατσώτης είπε ότι η έκκληση του υπουργού δεν φτάνει: «Πρέπει να πάρετε άλλα μέτρα. Να διασφαλιστούν οι συντάξεις των συνταξιούχων της Εθνικής, αλλά και οι εισφορές των ασφαλισμένων που πληρώνουν σήμερα» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.