ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ν. Βούτσης είχε συνάντηση με αντιπροσώπους της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Ο Ν. Βούτσης είχε συνάντηση με αντιπροσώπους της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία ης ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας επέδωσαν στον κ. Βούτση το ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης και πραγματοποίησαν προφορικό διάβημα, παρουσιάζοντας το σύνολο των αιτημάτων για τα οποία κηρύχθηκε η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντιπροσωπεία, την οποία δέχτηκε ο πρόεδρος της Βουλής στο γραφείο του, αποτελούνταν από τους κυρίους Ιωάννη Πάιδα, προεδρεύων ΑΔΕΔΥ, Γεώργιο Γεωργακόπουλο, γραμματέα Οικονομικού ΓΣΕΕ, Αθανάσιο Βασιλόπουλο, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΓΣΕΕ, και Ευθύμιο Θεοχάρη, μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.