ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Τσίπρας για προσφυγικό και Τουσκ: «Απαράδεκτος ο τρόπος που το έθεσε – Δεν θα μας υπονομεύσει»

Α.Τσίπρας για προσφυγικό και Τουσκ: «Απαράδεκτος ο τρόπος που το έθεσε – Δεν θα μας υπονομεύσει»

«Η σημερινή Ευρώπη έχει υπερβολικό κοινωνικό έλλειμμα και δεν το αντιμετωπίζει. Ούτε στη Σύνοδο του Γκέτεμποργκ, πριν από ένα μήνα, ούτε και με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Για το λόγο αυτό αναλάβαμε πρωτοβουλία για την Κοινωνική Ευρώπη, για ένα αξιόπιστο Ευρωπαϊκό Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων με συγκεκριμένους δεσμευτικούς κοινωνικούς στόχους» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Στην Ευρωζώνη, ένας ισχυρός και δεσμευτικός κοινωνικός πυλώνας είναι προϋπόθεση σταθερότητας και βιωσιμότητας. Γιατί καμία νομισματική ένωση δεν μπορεί να λειτουργήσει με κοινωνίες πολλών ταχυτήτων στο εσωτερικό της» υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ζήτημα του προσφυγικού, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο ο Ντόναλντ Τούσκ έθεσε το θέμα. «Για την Ελλάδα το σημαντικό είναι η επιμονή στην υπονόμευση σε μια καταστατική αρχή της ΕΕ βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας – την αλληλεγγύη», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.