Α.Τσίπρας προς Ντράγκι για νέο μνημόνιο: «Να λείπει το βύσσινο» (βίντεο)

Α.Τσίπρας προς Ντράγκι για νέο μνημόνιο: «Να λείπει το βύσσινο» (βίντεο)

Μιλώντας μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Είχα μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί του. Αυτός ήρθε να με βρει για να εκφράσει το θαυμασμό του για τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας και για την εξαιρετική δουλειά που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα σε μεταρρυθμίσεις, που είχαν δημιουργήσει μία εξαιρετική δυναμική στην απόδοση της οικονομίας».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού: «αστειεύτηκα με τον Ντράγκι λέγοντας ότι άκουσα τη χτεσινή δήλωσή του ότι είναι εδώ να μας στηρίξουν αν θέλουμε 4ο πρόγραμμα».

Όπως συνέχισε ο κ. Τσίπρας: Του είπα “ευχαριστούμε, να λείπει το βύσσινο”. Με βάση και τις εξελίξεις στις αγορές ομολόγων έχουμε διαμορφώσει την αντίληψη ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τα μνημόνια. Θα ολοκληρώσουμε τα μνημόνια όμως μέχρι το καλοκαίρι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συνέχισε ο κ. Τσίπρας, ο Μάριο Ντράγκι «υποστήριξε ότι η απάντησή του ήταν τεχνοκρατική και δεν αφορά την πεποίθησή του για την ελληνική οικονομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.