Γ. Τσιρώνης: Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση- Η Κίνα δείχνει ενδιαφέρον για συνεργασία

Γ. Τσιρώνης: Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση- Η Κίνα δείχνει ενδιαφέρον για συνεργασία

Στην Κίνα ο αναπληρωτής υπουργός, είχε συναντήσεις με επενδυτές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, μεταφέροντας, παράλληλα, τα αισιόδοξα μηνύματα από την τελευταία αποστολή του στην Κίνα, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε συναντήσεις με επενδυτές. Ο κ. Τσιρώνης είπε ότι Κινέζοι επενδυτές έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνεταιριστούν με τους Έλληνες.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πρέπει να πάψει η δαιμονοποίηση του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι η χώρα διαθέτει μοναδικά προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Με δεδομένο αυτό, όπως σημείωσε, πρέπει να αναδειχθούν και να προβληθούν τα χαρακτηριστικά τους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιρώνης αναφέρθηκε και στο κόστος της κλιματικής αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Νίκος Αντώνογλου, δήλωσε ότι γεωργία, χωρίς γη, δεν γίνεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις άμεσες προτεραιότητες εντάσσεται η οριοθέτηση της γεωργικής γης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.