ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Χαρίτσης: «Δεν θα αφήσουμε καμία βιομηχανία στην τύχη της»

Α.Χαρίτσης: «Δεν θα αφήσουμε καμία βιομηχανία στην τύχη της»

“Μετά από πολύμηνο και σκληρό αγώνα οι 180 απολυμένοι της Βιομηχανίας Λιπασμάτων δικαιώνονται. Χαιρετίζουμε την επιστροφή τους στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων και τη δικαίωση του αγώνα τους, τον οποίο στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, αρμόδιος για τη Βιομηχανία, Αλέξης Χαρίτσης μετά την συμφωνία που επετεύχθη για την επιστροφή όλων των εργαζομένων στις θέσεις τους και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η παραγωγική ανασυγκρότηση και η ανάταξη της οικονομίας περνάνε μέσα από την ενίσχυση της βιομηχανίας, αλλά και τον απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων. Σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την τήρηση της συμφωνίας της επιχείρησης με το σωματείο και την πορεία εξυγίανσης της επιχείρησης, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να διασφαλιστούν πλήρως οι εργαζόμενοι. Δεν θα αφήσουμε τη Βιομηχανία Λιπασμάτων – και καμία βιομηχανία – στην τύχη της”, πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.