ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ. Ζουράρις: «Εκπαιδευτικές οι εκδρομές, όχι να τρέχουν οι μαθητές στα σκυλάδικα»

Κ. Ζουράρις: «Εκπαιδευτικές οι εκδρομές, όχι να τρέχουν οι μαθητές στα σκυλάδικα»

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, λίγες ώρες μετά τη δήλωση περί «μπορντέλων» που ξεσήκωσε αντιδράσεις και είπε μεταξύ άλλων, «ι εκδρομές να γίνουν εκπαιδευτικές και όχι του χαβαλέ που το βράδυ οι μαθητές τρέχουν σε διάφορα κωλάδικα και σκυλάδικα».

Μιλώντας στο esos.gr, ο κ. Ζουράρις πρότεινε να υπάρξει από το υπουργείο προς τις σχολικές μονάδες ρητή μνεία ότι οι εκδρομές θα είναι εκπαιδευτικές και επομένως χρήζει προετοιμασίας.

«Σήμερα, ασχολούνται μόνο με τη νυχτερινή ζωή, αυτό πρέπει να σταματήσει», τόνισε.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας σε ραδιοφωνικό σταθμό μία ημέρα πριν, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958, πήραν οι έντεκα διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου. Εγώ επειδή δεν πήγα πήρα διαγωγή κοσμιωτάτη», είπε ο κ. Ζουράρις, για να συμπληρώσει -μετά από παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτά γίνονταν πριν από 60 χρόνια- πως «δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες, να πηγαίνουν πριν και μετά. Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.